Det här med dieter och bantning…

Det finns en hel uppsjö av olika dieter och trenderna är många. Vi letar ständigt efter den senaste och bästa metoden att vara hälsosamma och gå ner i vikt. Det debatteras mycket om vad som är nyttigt och inte nyttigt. Väldigt ofta får man helt motsägelsefulla råd vilket tyvärr får många att ge upp. Man undrar vad som fungerar bäst och vilka livsmedel som är hälsosamma. Vad ”får” man egentligen äta? ​

0 Kommentarer

Antiinflammatoriska boktips

Sommaren är äntligen här! Och vad är inte härligare än att öka sina kunskaper om hälsa med en riktigt bra bok i solen!? Jag har läst mängder av hälsoböcker genom åren och det här är mina antiinflammatoriska pärlor! Dessa böcker har betytt mycket för mig under min egen hälsoresa. Jag är ingen storläsare egentligen men dessa böcker har jag läst från pärm till pärm på ett par dagar. Jag rekommenderar dom varmt till alla som vill lära sig mer om hur kroppen fungerar och hur vi kan läka oss själva med hjälp av kosten!

0 Kommentarer

En sund livsstil med 90/10 regeln

För att lyckas med en livsstilsförändring krävs motivation! Det är nyckeln till din framgång. Det spelar ingen roll hur perfekt en kostplan är om den inte är genomförbar i längden. Vi sätter ofta krokben för oss själva oavsiktligt genom att vi följer våra invanda tankemönster. Med en nyanserad insikt kan vem som helst klara av att genomföra en hållbar livstilsförändring.

0 Kommentarer

Varför bör man välja ett naturligt solskydd?

Sommaren är snart här och det börjar bli dags att inhandla solskydd! Det finns två sorters solskydd på marknaden som båda är effektiva men som skiljer sig mycket i hur de påverkar våra kroppar och vår natur. De konventionella solskydden innehåller ämnen som både är cancerframkallande och som har en mycket negativ inverkan på vår miljö. Med ett naturligt solskydd kan vi smörja in oss och våra barn utan att skada varken hälsa eller miljö.

0 Kommentarer
Stäng meny