Mandellatte med maca & blåbär

En stor varm latte utan koffein som piggar upp med hjälp av maca som är ett mycket bra alternativ till koffein för den som vill skippa kaffet eller bara dra ner. Det här är en riktigt bra smakkombination som doftar ljuvligt av mandel, kardemumma och blåbär.

Ingredienser:
3 dl mandelmjölk (mitt recept hittar du här)
1 dl blåbär
1 tsk macapulver
0,5 tsk kardemumma
1 tsk lönnsirap eller 1-2 dadlar (sötningen är valfri)

Gör så här: 

  • Mixa allt i en blender. Använd soppfunktionen för uppvärmning eller värm i kastrull efter att du har blandat allt.

Jag använder mig av en blender med soppfunktion, då kan jag både mixa och värma upp samtidigt. Min blender hittar du här.

Gott till både frukost och fika. Här tillsammans med bananbröd som du hittar här.

Dela gärna med dig

Dela på facebook
Dela på email
Dela på twitter
Dela på print

Receptet innehåller reklamlänkar. När du handlar genom mina länkar så kostar det dig ingenting, men det ger mig en liten provision som gör att jag kan fortsätta att dela med mig av min kunskap och mina recept helt gratis till dig. Jag rekommenderar enbart produkter och butiker som jag själv använder, handlar från eller tycker är bra.

Alla mina recept är glutenfria, mjölkfria och utan raffinerat socker.

Senaste inläggen på bloggen:

Annonser

Stäng meny